Auto

Dit is de ideale auto voor Batman

Zo’n zwart monster krijgt Batman het wel heet van. Bugatti is officieel aan het testen met hun snelste bolide.

Een Bugatti Chiron is zo ongeveer het snelste wat je tegen gaat komen op de openbare weg. Op zich zit dat heftige hem maar deels in het geweld wat de hypercar met een 1.500 pk sterke W16 je geeft. Vooral dat ‘ie de weg op mag is een hele uitdaging, want een auto moet daarvoor aan vele eisen voldoen.

Circuit
Wat gebeurt er als je een Bugatti-basis pakt en geen rekening hoeft te houden met de straat? Dan krijg je de Bugatti Bolide. Een toepasselijke naam, want dichter bij een raceauto van Bugatti kom je niet. Dat gezegd hebbende, het wordt een typisch Bugatti-esque rijkeluisspeeltje. De Bolide mag de straat niet op en is niet geschikt voor raceseries, dus moet je toevallig een circuit hebben.

Hi, I’m Jan Ceulemans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *